Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal
Cikkszám: GL-17540

Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal

76
Készleten
azonnal szállítjuk
364 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

A Garlando Pro Champion versenycsocsó asztal a márka hivatalos edzőasztala, kisebb versenyekre is ajánlott. Az összes csocsóasztal el van látva egyedi számozással. Top minőségű asztalifoci asztal rendkívüli áron! Minden asztalifocizni szerető játékosnak ajánljuk a Pro Tour kategóriás versenycsocsó modellt.

Tudtad?

Tudtad, hogy az Olasz Garlando cég 3 év garanciát ad a csocsóasztalaira?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal Részletek

Garlando Pro Champion Training verseny csocsó asztal:Ez az asztalifoci a márka hivatalos edzőasztala, ITSF logóval van ellátva. Minden asztal egyedileg sorszámozott darab, gyártó által aláírt nyilatkozattal. A Pro Tour kategória hivatalos nemzetközi versenyasztala.

Az asztaltest 25mm vastag MDF lapból készül, lakkfekete-szürke színkombinációjú. A játéktér hivatalos "edző aszal" nyilatkozattal rendelkezik. 9x9cm fém lábazatok ezüst porszórt festéssel. A festék speciális, lepatogzásnak ellenálló. A lábakon verseny magassábállítók vannak, tökéletesen vízszintes játéktér kialakítását elősegítendő. Az asztal 16 mm átmérőjű roppanásálló acél rudazattal rendelkezik, fedőrétege chrom.

Az ütközők gumiból vannak a hgyományos rugók helyett, a kapus rudazatán távolságtartó felhelyezve a kapus két oldalán. A fogantyúk ergonómikus kialakításúak, anyaguk műanyag.(nem azonos a G széria marklataival)

A versenycsocsó asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné. 360 fokban versenyszabványok szerint elforduló kapussal rendelhető Garlando Pro Champion asztalifocira 3 év garancia vonatkozik. A bábuk kék-piros színkombinációban érhetők el. A játéktér homokfújt tükröződésmentes üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. A találatszámláló versenyszabványoknak megfelelő kivitel.

Csocsóasztal vásárlása: igényes vevőkörnek szóló termék, abszolut top minőségű kialakítás, élvezetes játék folytatható az asztalon.

 • Ez az asztalifoci a márka hivatalos edzőasztala
 • ITSF logóval ellátva, minden asztal egyedileg sorszámozott darab.
 • A Pro Tour kategória hivatalos nemzetközi versenyasztala.
 • 360 fokban elforgó kapussal rendelhető
 • A játéktér temperált nem fényvisszaverő homokfújt üveglappal burkolt.
 • 9x9cm vastag acél lábakkal, (ezüst fényezéssel)
 • Az asztal oldala lakkfekete festést kapott.
 • Állítható magasságú lábak
 • Rozsdamentes 16mm átm. acél rudazat, 2.2mm anyagvastagság.
 • 21mm széles gumi ütközők.
 • A termékre 3 év garancia vonatkozik

Az asztal szerkezete 30mm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete fekete laminált anyaggal fedett, a szegélyek aluminium hatású díszítésekkel fedettek.
Az asztal színe fekete, ITSF logóval ellátva, az asztal hivatalos edzőasztal, minden egyes darab egyedi ITSF-nél regisztrált sorszámot kap.
9 x 9cm vastag fém lábai nagyon nagyfokú stabilitást biztosítanak. Fényezése forszórással készül, színe ezüst.
Újfajta verseny magasságállítók, gumival ellátva a tökéletesen vízszintes játéktér beállításáért.
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is, a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
Újfajta 21mm gumi ütközőkkel szerelve, optimális távolságot tart a fal és a játékosok között.
A kapus rudazatán távolságtartó rudazat található, mely a kapust a kapu vonalában tartja.
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei pros-kék kombinációjúak.
Az asztalifoci csak 360°-ban elforgó versenyszabvány kapussal rendelhető.
Az asztal markolatai ergonómikus kiképzésűek műanyagból készülnek, nem azonosak a G-széria asztalainak markolataival.
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát.

.

Új holttérmentesítő műanyagaok az asztal sarkaiban, nem képeznek lépcsőt semmilyen mértékben, a labda irányváltás nélkül képes visszagurulni a lapos felületre.
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.

.

A labdákat könnyen kezelhetjük, mindkét oldalon kapu alatt labdatároló található.
Versenykivitelű találatszámláló, mérkőzés, találat számlálási lehetőség.
Az asztalt 10db Standard csocsólabdával szállítjuk.

Adatok
Tömeg
59 kg
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975210018
Cikkszám
GL-17540
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal

Átlagos értékelés:
( 4,5 ) 6
Szuna Roland
2021.02.03
Sziasztok!

Nagyon meg vagyok elégedve a kiszolgálással és a megvásárolt termék minőségével!

Nagyon köszönöm, hibátlan mindkettő!

Szuna Roland
Lájer Balázs
2019.12.18
Még nem szereltük össze, karácsonyi ajándék lesz.

Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész és barátságos volt!

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy saját autóval hoztam el az asztalt. Nem fért be rendesen azért a helyszínen a raktáros kollégákkal kicsomagoltuk és úgy erőltették be az autómba. Hiba volt és tudom, hogy én erőltettem...

Sajnos csak késő esete értem haza és a zuhogó esőben alig tudtuk kivenni a az autómból a feleségemmel majd sikerült is elejteni. Nem vészes, de látszik az egyik sarkán a sérülés.

Mindenkinek azt ajánlanám, hogy válassza a kiszállítást, még ha jó ötletnek tűnik is a személyes elhozatal.
Kovács Sándorné
2016.11.30
A kollégium hallgatói nagy örömmel fogadták! Bízunk benne, hogy minden tekintetben csak jót tudunk a későbbiekben is mondani!
Kovács Sándorné
2016.11.30
A kollégium hallgatói nagy örömmel fogadták! Bízunk benne, hogy minden tekintetben csak jót tudunk a későbbiekben is mondani!
Németh Gábor
2013.12.05
Kezdő csocsójátkosként nem biztos, hogy meg tudom állapítani a jobb és mégjobb asztalok közötti nüanszokat, de pár hetes használat után azt bátran állíthatom, hogy ez az asztal komoly színvonalat képvisel. A kidolgozás, az anyagok minősége, a magasságállítás, bábuk stb. sokkal jobb, élvezhetőbb játékot biztosítanak, mint amivel egy szokásos csocsó helyen lehet találkozni. Azt godolom, hogy megéri az árát.
simplepay_hu
Utánvét
Átutalás
DPD
Royal Futárszolgálat