Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal
Cikkszám: GL-20220

Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal

69
Készleten
azonnal szállítjuk
236 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal: Versenyméretű „professzionális” csocsóasztal. Az asztal méretei és súlya miatt tartós erős kivitel. A lakkfekete szín ezüst szegélylemezekkel modern, minőségi megjelenést kölcsönöz az asztalifocinak. A fiatalos, ám mégis stílusos csocsóasztalt vásárolni kívánó csocsósok választása.

Tudtad?

Tudtad, hogy az Olasz Garlando cég 3 év garanciát ad a csocsóasztalaira?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal Részletek

Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal:

Versenyméretű asztal, a professzionális asztalok belépőmodellje mely ötvözi a robosztus megjelenést a minőséggel, kifejezetten kedvező feltételek mellett. 20mm MDF lap alapu játéktér, mely homokfújt üveg borítással rendelkezik. (Ez a játékosok alatt levő játékfelület, melyen egy homokfúlt üveg bevonat található, nem a játékosok feletti rész, azaz az asztal teteje. Az asztal tetején nincs üveg burkolat.) Az asztal lábai 9x9cm profilos anyagból készülnek, mely fekete MELAMINE bevonattal rendelkezik. Az F-200 EVOLUTION modell a versenymodellekhez hasonlóan fekete fényezést kap.

Roppanásálló acél rudazat tartozik a csocsó asztalhoz, mely 15mikron vastagságú chromium rozsda-elleni védőréteggel van ellátva. Opcionálisan teleszkópos rudazattal is rendelhető a termék.

A játéktér homokfújt üveg felülettel bír. (Ez a játékosok alatt levő játékfelület, melyen egy homokfúlt üveg bevonat található, nem a játékosok feletti rész, azaz az asztal teteje. Az asztal tetején nincs üveg burkolat.)

Labdatartó doboz mindkét kapu mögött, a könnyebb labdakivétel érdekében. A kapus 360 fokban elforgó kivitelű. A terméket 10db standard labdával szállítjuk.Minden felület mosható, ezáltal a tisztítás könnyebbé válik.

Az asztal rudazati golyóscsapágy tokokon keresztül gördülnek.

Az oldalfalra pattanó bábu a rudazatra erősített fém rugók csillapításában pattan vissza a falról.

2 év garancia vonatkozik a termékre, CE európai normák szerint forgalomba hozható. Az asztal megfelel az EU EN-71-1 EN-71-2 és EN-71-3 biztonságtechnikai szabványoknak.

  • Versenyméretű „professzionális” csocsóasztal. Az asztal méretei és súlya miatt tartós erős kivitel, azonban mindez elegáns külsővel párosul.
  • 20mm MDF lap alapu játéktér, mely homokfújt üveg burkolattal rendelkezik.
  • 9x9cm erős lábak melamine bevonattal ellátva
  • Acél rudazat, 15mikron vastagságú chromium rozsda-elleni védőréteggel ellátva.
  • Opcionálisan teleszkópos rudazattal is rendelhető.
  • Labdatartó doboz mindkét kapu mögött, a könnyebb labdakivétel érdekében
  • Minden felület mosható felülettel ellátva, ezáltal a tisztítás könnyebbé válik
  • 36 hónap garancia vonatkozik a csocsóasztalra
  • CE európai normák szerint forgalombahozható
  • Fém rugókkal pattan vissza a falról az odacsapódó bábu.
Az asztaltest 2cm vastag MDF lapból készül, melyet homokfújt üveg bukoalttal látnak el.
Az asztal lábai 9 x 9cm négyzetes MDF anyagból készülnek, fedőrétegük melaminnal fedett, színük ezüst .
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is, a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek a rudak ugyanazokal a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat a gyermekek arcát, szemét védi a sérüléstől.
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei natúr fa színű asztal esetén kék-piros kombináció, barna fa mintájú asztal esetén fekete-sárga színkombináció érhető el.
Az aszal 360° -ban elforgó kapussal rendelkezik.
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.
A két kapu mögött található labdatároló rekeszekből kényelmesen kivehetjük a labdákat.
A találatszámláló színei a csapatok színeit képviseli.
Az asztalt 10db Standard labdával szállítjuk.

Adatok
Tömeg
46 kg
Márka
Garlando
Garancia időtartama
3 év
EAN kód
8029975141053
Cikkszám
GL-20220
Raktárkészlet
VAN
Hasonló termékek

Vélemények
Garlando F-200 Evolution asztalifoci asztal átmenő rudazattal

Átlagos értékelés:
( 4,8 ) 6
Kandich Evelin
2017.11.21
Nagyon minőségi, baromi drága asztal, de örülünk mert szuper szuper!!!
Sz Laszlo
2016.12.25
Karácsonyi ajándék. Szerencsére még megjött az ünnepek előtt a postával. De a csomagolás több helyen kiszakad. Lábnyomok voltak a doboz kartonlapján. Kinyitva úgy tűnt,nem sérült. De sajnos a fenyő alól előszedve és összeszerelve kiderült, hogy több helyen is behorpadt, megrepedt. Ez több mint bosszantó, egy ilyen értékű játéknál. A csomagolása gyakorlatilag kritikán aluli és a postai kiszállítás is. Használni azért lehet szerencsére, így annyira nem rontotta el a Karácsony örömét. ha nem karácsonyi ajándék a gyermekeknek, nem vettem volna át... Kérdés mit lehet tenni? Kicserélik? A sérülés a szálítás alatt keletkezett? Vagy már a postázás előtt?
B.Z
2016.12.12
Garlando F-200 vásároltam, és eddig teljesen meg vagyok vel elégedve. Stabil, erős assztal, ami sok örömöt okoz a gyerekeknek!
Adrienn
2015.07.10
Azt kaptam, amit vártam, jó minőségű az asztal, és nagyon gyorsan meg is érkezett.
Kovács Péter
2014.04.22
Tökéletes asztal, megbízható Garlando minőség. Egyetlen hátránya, hogy kültéren (teraszon) nem használható.
simplepay_hu
Utánvét
Átutalás
DPD
Royal Futárszolgálat