Blog

2019.05.01 22:19

Cégünk immáron 20 éve foglalkozik asztalifoci asztalok értékesítésével. Ezen idő alatt a privát felhasználásra szánt csocsóasztalok mellett számos irodai-közületi használtra szánt asztalt is értékesítettünk. Ezekből mutatunk most ízelítőt kedves érdeklődőinknek.

Az asztalifoci nagyon népszerű játék az utóbbi időkben a stresszes munkát végző managerek közt is. Kávészünetben egy-egy parázs hangulatú csocsómeccs remekül tudja oldani  a felgyülemlett feszültséget. Nagyobb vállalatok az előterekben elhelyezett csocsóasztalokat saját logojukkal felfestve kérik, a céghez érkező vendégek ebből az apróságból is sejthetik hogy komoly, fejlődő vállalathoz érkeztek.

Legújabb csocsóasztal modelljeink!

Új verseny csocsók szenzációs áron! Ne alkudjon meg, legjobb minőség a legjobb áron, ezt nyújtja Önnek  a Garlando!

A Garlando cég 1954 óta gyárt csocsó asztal, billiard asztal, pingpong, léghoki és szabadidős felszereléseket. A Garlando termékek kizárólag elsőosztályú minőséget képviselhetnek, a minőségre sokat adó vásárlócsoportot célozzák meg.

2019.04.30 16:49

Tekintse meg számos referenciánkat. Csocsóasztalaink az ország egész területén megtalálhatóak.

855 magyar webáruház az Ország Boltja versenyen 2016 évben!

Ez nem kevesebbet jelent mint az aktív magyarországi webáruházak  jelentős része ,  döntött úgy, hogy versenybe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, a kategória díjak a minőségi szolgáltatás szimbólumává váltak az online piactéren.

A szakma és az online piactér fejlődésével együtt a versenyben elért helyezések fontossága évről évre növekszik.

Az Ország Boltja versenyt azért hozta létre az Árukereső.hu 2011-ben ,  hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű webáruházak.

simplepay_hu
Utánvét
Átutalás
DPD
Royal Futárszolgálat