Garlando Maracana érmevizsgálós csocsó asztal teleszkópos rudazattal
Cikkszám: GL-90011

Garlando Maracana érmevizsgálós csocsó asztal teleszkópos rudazattal

90
Nincs
készleten
499 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Közületi csocsó asztal, Kiváló ár/érték arány, Minőségi kivitel, Homoküveg játéktér, 10 év garancia. A tökéletes gyakorló csocsóasztal versenyek előtt. Az érmeelfogadó rendszer kiiktatható.

Tudtad?

Tudtad, hogy az Olasz Garlando cég 3 év garanciát ad a csocsóasztalaira?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Maracana érmevizsgálós csocsó asztal teleszkópos rudazattal Részletek

Garlando Maracana érmvizsgálós csocsó asztal :

 

Bár csocsóasztal a legkedvezőbb feltételekkel!

A Maracana asztal a Delux egyszerűsített változata, sikere azonban nem kisebb, köszönhetően megbízhatóságának és kitűnő használhatóságának. A játéktér tisztítása igen egyszerű, pusztán fel kell hajtani  a játéktér felső részét.

Az asztal minden egyes része ragasztó használata nélkül kerül összeszerelésre, így az elkopott alkatrészek cseréje egyszerűbbé válik. Az asztaltest felnyitott állapotban fixálható, így az érmék kivételének napi rutinja egyszerűbbé és biztonságosabbá válik.

Az asztaltest 30mm vastag tétegelt fenyőből készül, melyet plasztikus laminált réteggel vonnak be. Az asztal lábai 5cm vastag keményfából készülnek, mosásálló festékkel kezelve.

A bábuk egyszínűek alapkiszerelésben, igény esetén rendelhető három színű élethű bábukészlet, emellett a biztonságra törekvő játékosok teleszkópos rudazattal is választhatják az asztalt.A játéktér laminált felületű, az asztalhoz hamutálak tartoznak, melyek ürítése kiemeléssel végezhető.

Érmevizsgáló rendszer bármilyen pénz vagy standard érméhez optimalizálható, kiiktatható. Az asztal alapkiszerelésben a jól bevált mechanikus érmevizsgálóendszerrel van felszerelve, extra igények kielégítésére elérhető elektromechanikus illetve GARL 2001 elektromos érmevizsgáló rendszer is.

Az asztal kiváló lehetőséget nyújt különböző brandek reklámozására. Több világmárka választotta ezt a modellt logojának, hírnevének öregbítésére. Az asztalok egyedi design alapján is legyártathatóak, már egy asztal igényekhez szabott gyártása is lehetséges.

 

 
Az asztaltest magas minőségű rétegelt fenyőből készül, felülete plasztikus laminált anyaggal van bevonva. Az anyag kiváló szilárdsági tulajdonságáért a 3cm vastagság felelős. Az asztal színei: felső része mély szürke, az asztal alsó része világosabb szürke színezetű, fémes hatást biztosítva.
 
 
Az asztal szerkezeti elemeit fém lapokkal erősítik egymáshoz. Enek előnye hogy az asztal bármelyik alkatrésze könnyen cserélhető. Ragasztás esetén ez nem lene megvalósítható.
 
 
Az asztal színei:
Nem elforgó kapus esetén a felső rész szürkéskék árnyalat, alsó rész csillogó fekete fényezés. Az elforgó kapussal endelkező kivitel felső része kék, alsó része piros.
 
 
A döntött lábak keményfából készülnek. Az érmevizsgálós asztalora jelemző durva felülettel rendelkeznek, mely ellenálló, nedves szivaccsal mosható. A lábak vastagsága impozáns 5 cm. A talapzaton nagyon stabilan áll az asztal.
 
 
A roppanásálló rudazatok magas hajlítóigénybevételeknek is ellenállnak. Átmérőjük 16mm, hidegen hengerelt acél felületük korrózióálló chrom bevonatú. A rudazatot a meghajlástól a 2,2mm falvastagság óvja,hosszú időn keresztül képesek tökéletesen egyenes alakjuk megtartására. Igény szerint az asztal választható átmenő ill. teleszkópos rudazattal is.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros.
 
 
Altenatívaként a gyár felkínálja három színű játékosok beszerzését is, melyek élethű emberutánzatok, arcuk, hajuk, kék-piros mezük, és shortjuk van.A három színű játékosok elmozdíthatóak  a rudazatokon, ezáltal különböző játék sémák alakíthatóak ki, mely standard bábuk esetén nem lehetséges. A bábuk zerkezete aluminium, ezt több réteg műanyaggal fedik.
 
 
Az asztal 180°-ban félig elforgó és 360°-ban teljesen elforgó kapussal rendelhető.
 
 
Playing field in choice of transparent glossy glass, non-reflective sand-blasted glass or plastic laminate (the latter is available for the version with fully rotating goalkeeper only). Glass is 5mm thick and always tempered. The silk-screen printed white lines on a green background reproduce the football ground.
 
 
Új pályaszegélyt fedő sarokelemek, teljesen lépcsőmentesen tud felfutni rájuk  a labda, nem változtatva meg gurulási irányát semmilyen mértékben.
 
 
Az asztal szerkezete felnyitható, hozzáférést biztosítva az asztal belső részeihez. Amennyiben felnyílik az asztal felső része, egy fém kar automatikusan kitámasztja azt, elkerülve a lecsapódás lehetőségét az érmetároló ürítése közben. Minden művelet biztonsággal elvégezhető egy semély számára.
 
 
Az asztal játéktere elérhető: 2 biztonsági zár kioldásával a felső keret játéktér feletti része, elemelhető így a játéktér tisztítása egyszerűbbé válik.
 
 
A labdaelvezető rendszer darabonként elmozdítható elemekből áll,  a jobb hozzáférhetőség érdekében.
 
 
A csapatok bábuinak színét követő találatszámlálók.
 
 
Hamutál, szeméttároló bowdenes rögzítéssel, mely a helyén tartja azt, ürítés közben kihúzható .
 
 
Hagyományos kihúzókaros érmevizsgáló rendszer, mely beállítható bármilyen pénzérme mérethez.A rendszer az összes labdát egyszerre adja ki.
 
 
Igény esetén több mechanikus érmevizsgáló rendszer közül választhatunk. 
  • Érmevizsgáló számlálóval
  • Nem befolyásolható számláló
  • Nem befolyásolható számláló, rossz érme szűrő
 
Adatok
Tömeg
90 kg
Márka
Garlando
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
8029975510019
Cikkszám
GL-90011
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Maracana érmevizsgálós csocsó asztal teleszkópos rudazattal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!