Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal
Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal
Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal
Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal
Cikkszám: GL-90110

Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal

102
Nincs
készleten
699 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről

Garlando Olympic Outdoor kültéri üveg fedlappal ellátott érmevizsgálós csocsóasztal: Kültéri asztalifoci asztal. Üveggel fedett pálya, kiváló játékélmény. Szórakozás egész évre. 10 év garancia.

Tudtad?

Tudtad, hogy az Olasz Garlando cég 3 év garanciát ad a csocsóasztalaira?

Vásárolj megbízható forrásból!

Cégünk 1998 óta stabilan képviselteti magát a magyar sportszerkereskedelemben. Rendelj irodával, saját raktárral és árukészlettel rendelkező webáruházból. Bizonyosodj meg vásárlás előtt, hogy az eladó garanciális kérdésekben az eladást követően is utolérhető lesz!

Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal Részletek

Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal :

 

A Garlando Olympic Outdoor asztalifoci az első asztal  a márka történetében mely teljesen időjárásálló anyagokból készül, ezzel egyidőben biztonsági üveggel fedett a játéktere.

Az asztal használatát ajánljuk strandok, campingek, minigolf clubok, uszodák és nem tulsó sorban nyitott vendéglátóipar egységek számára. Az üzemeltető hihetetlen profita tehet szert rövid időn belül, akár egy nyári periódus alatt is.

Az asztaltest vízálló rétegelt fenyőből készül, 30 mm vastagságban, fedőrétege műanyag alapú laminált felület. A ragasztott alkatrészek tökéletesen időjárásálló ragasztóval kerülnek fixálásra. Az asztal lábai új kialakításúak, fémből készülnek, Garlando logóval díszítettek. A Nylon csapágyperselyek inox golyóscsapágyakkal vannak feltöltve, a gyorsabb élvezetesebb játék éredekében. A játéktér "formica" rétegelt hőálló műanyagból készül, felülete ellenáll  a napfény szívó hatásának, ellenáll  a nyirkos levegőnek. Az asztal játéktér feletti része felnyitható, a játéktér könnyen takarítható.

Az asztal biztonsági üveggel fedett. A csapadék a ajátéktérbe szivároghat az üveg mellett is, az anyagok mind teljes mértékben időjárásállók kárt semmilyen alkatrész nem szenvedhet.

Az asztalt használaton kívül a tartozék időjárásálló takaróponyvával védhetjük a nap sugárzásától. Igazán robosztus, magas minőséget sugalló termékről van szó. Lábai 9x9 cm acélból készülnek mely lepattogzásnak különösen ellenálló festékkel kezeltek.

 

 

Asztalifoci <strong>asztal</strong> szerkezete
 
Az asztaltest magas minőségű rétegelt fenyőből készül, felülete plasztikus laminált anyaggal van bevonva. Az anyag kiváló szilárdsági tulajdonságáért a 3cm vastagság felelős. Az asztal színei: felső része mély szürke, a csocsóasztal alsó része világosabb szürke színezetű, fémes hatást biztosítva. Az időjárásálló laminált anyag és a hasonlóan időjárásálló ragasztók jóvoltából az asztal hosszú élettartamú. Színek: Az asztalfelső része színátmenetes sötét kék, alsó része színátmenetes világos kék.
 
 
Az asztal szerkezeti elemeit fém lapokkal erősítik egymáshoz. Ennek előnye hogy az asztal bármelyik alkatrésze könnyen cserélhető.A Belső szerkezeti elemek ragasztása esetén ez nem lenne megvalósítható.
 
 
Új típusú fém lábak. nagyfokú stabilitást biztosítabak az asztalnak, anyaguk fém, festésük időjárásálló porszórt. A lábakba Garlando logot nyomnak.
 
 
A roppanásálló rudazatok magas hajlítóigénybevételeknek is ellenállnak. Átmérőjük 16mm, hidegen hengerelt acél felületük korrózióálló chrom bevonatú.A króm bevonat három rétegű  a beltéri asztalok egy rétegétől eltérően. A rudazatot a meghajlástól a 2,2mm falvastagság óvja,hosszú időn keresztül képesek tökéletesen egyenes alakjuk megtartására. Igény szerint az asztal választható átmenő ill. teleszkópos rudazattal is.
 
 
A spediális több rétegű krómozás garantálja a kültéri használat ellenére is  hogy a rudak hosszú időn keresztül nem korrodálnak.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros.
 
 
Az asztal kizárólag 360°-ban elforgó kapussal rendelhető.
 
 
Az asztal játéktere erős formica alapanyagú, felfestései a nap hatására nem fakulnak, az időjárásálló anyag hosszú éveken keresztül kiváló játéktulajdonságokat biztosít a szabadban.
 
 
Új pályaszegélyt fedő sarokelemek, teljesen lépcsőmentesen tud felfutni rájuk  a labda, nem változtatva meg gurulási irányát semmilyen mértékben.
 
 
A labdákat a játéktérre konvejoron keresztül szabadkézileg tudjuk bejuttatni. A labdatároló zseb  az érmevizsgáló mellett van, a rendszer zárt, véd a labdák eltűnése ellen.
 
 
A kapuk aluminium-cink ötvözettel vanak bevonva, hosszú használat után sem korrodálnak, tökéletesen tartják alakjukat.
 
 
Az játéktér edzett üveg lappal fedett, az üveg fedlap csökkenti  a játék okozta zajt, a labdák elzárásra kerülnek a játékosoktól, hevesebb vérmérsékletű játékra is lehetőséget biztosít. Az üveg fedlap átengedi a csapadékot az illesztési pontokon, az asztal összesalkatrésze vízálló ezért ez nem okoz kárt benne.
 
 
Az asztal játéktere, teljes felső része felemelhető, ekkor a bal oldalon található kitámasztó rúd beakasztásával fixálhatjuk helyzetében. A tisztítási, zseton ürítési feladatokat könnyedén elvégezhetjük.
 
 
Az asztal játéktere elérhető: 2 biztonsági zár kioldásával a felső keret játéktér feletti része, elemelhető így a játéktér tisztítása egyszerűbbé válik.
 

Adatok
Tömeg
102 kg
Márka
Garlando
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
8029975520513
Cikkszám
GL-90110
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Garlando Olympic Outdoor kültéri üvegfedlapos érmevizsgálós csocsóasztal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!