Blog

Legújabb csocsóasztal modelljeink

2019.05.01 22:07

Legújabb csocsóasztal modelljeink!

Új verseny csocsók szenzációs áron! Ne alkudjon meg, legjobb minőség a legjobb áron, ezt nyújtja Önnek  a Garlando!

Master Champion ITSF hivatalos versenyasztal:Az asztal kínálatunk legnépszerűbb darabja. Kiváló áron kínáljuk a World Champion asztalérmevizsgáló nélküli kivitelét. A világbajnokságokról jól ismert World Champion csocsóasztal kiváló játéktulajdonságai a Master Champion asztalon szintúgy visszaköszönnek. A homokfújt üveg játéktér, fabetétes fogantyú és az extra nagy hajlítószilárdságú hengerelt acél rudazatok a versenyek hangulatát hozzák otthonunkba. A Garlando Master Champion csocsóasztal a Master Series, Pro Tour és International nemzetközi versenykategóriák hivatalos asztala.

Pro Champion hivatalos ITSF versenyasztal:

 

A piacon található legjobb ár - érték aránnyal bíró versenyasztal. A játéktér hivatalos ITSF verseny certifikáttal rendelkezik. Az asztal a Pro Tour kategória hivatalos versenyasztala, tehát kisebb versenyeken hivatalosan is használható eszköz. Mindazonáltal megnyerő árának köszönhetően akár gyakorlóasztalként is funkcionálhat nagy megmérettetések előtt.

 Special Champion hivatalos ITSF asztalifoci kerekesszékes felhasználóknak:

Mostantól a kerekesszékkel közlekedők is kényelmes módon játszahtják a csocsó sportot. Legújabb modellként az Ő igényeikhez szabott kivitelt muatatott be a Garlando gyártócég. Az asztalifoci hosszabb mint a hagyományos asztalok, ezáltal két kerekesszékkel kényelmesen hozzá lehet férni mindkét oldalon. Az asztaltest,  a rudazatok és a játéktér versenyszabványoknak megfelelő ITSF által bevizsgált.

Az asztal bevezető fázisban van, ennek megfelelően kedvezményes áron kínáljuk.

simplepay_hu
Utánvét
Átutalás
DPD
Royal Futárszolgálat